CLIVE BRUCE

Na baie jare se aanhoudende uitvoerings sonder om ‘n nuwe CD op te neem, het Clive Bruce ‘n versameling liedjies saamgestel wat almal radio-vriendelik is ‘N bietjie Country-pop en ‘n paar seldsame goue oues. Sommige hiervan is nog nooit voorheen in Suid-Afrika opgeneem nie. Die titel-snit, “A Woman Like You”, is ‘n vir seker ‘n vuurwarm treffer wat luisteraar- en dansvriendelik is. Op die titel-snit speel hy al die instrumente en sing harmonie.

Navrae :           Lydia Winchester

                        082-55-8453

                        lydiaw@mweb.co.za

Artist :             Clive Bruce

                        082-448-3065

                        clivebruce@mweb.co.za

Resensie geskryf deur Pedro Fernando. Pedro het baie jare se ondervinding in radio en die musiek bedryf met ‘n ongelooflike groot musiek kennis. Pedro gaan met elke uitgawe bietjie na nuwe musiek en enkelsnitte kyk en dit vir Olka Bolka Tydskrif resenseer

Pedro Fernando

Artist : Clive Bruce

Song : A Woman Like You

From the opening of the song you are drawn in, you know the voice, you know you going to hear something real country good and soulful .

And surprise a wonderful new song from Clive Bruce, one of South Africa’s great Country Music legends.

A Woman Like You is a beautiful love song ..the kind of song that is perfect radio rotation friendly and deserves plenty of awesome airplay because it’s real good vocals , real good slice of Adult Contemporary Country and it is well composed with a pleasant production .

Deserving to be heard because it’s real good music .

About MiggieK

I am passionate about people, visual & performing arts, and my Mannatech business. I believe in God and love my family and friends!

View all posts by MiggieK →