Mariaan Schmidt is ‘n Permanente make-up en paramediese tattoe kunstenaar.

Mariaan Schmidt is gekwalifiseerd in die tagtigerjare as Somatoloog/skoonheidsterapeut en het haar diploma aan die destydse Betty Farrel College onder leiding van Jane Barrett verwerf. Die dienste omtrent skoonheidsbehandelinge was in daardie tyd nog net vir sekere klas dames beskikbaar. Toerusting was duur en ek het my ook as ‘n Tandheelkundige assistent bekwaam.Maar die liefde vir die bedryf het maar oorwin.Mariaan het haar Permanente grimering opleiding ook voltooi .en toe haar eie besigheid begin.

Sy was ook bevoorreg om oorsese opleiding in Velsorg in Parys Frankryk later te voltooi.met die reeks Academic scientific DE Beaute. Mariaan het ook vir n paar jaar as reisende laser terapeut in 9 dorpe vir Placecol kosmetiek in Noordwes omgewing gewerk.

Mariaan vind satisfaksie en dankbaarheid in die dienste van P.M.U. en doen ook Areola reconstruksie en Scar camouflage. Mariaan vertel; “Dit doen wonders vir my as mens om die reaksie van selfvertroue by die pasient te sien en ek beskou dit as baie spesiaal.

Wat dit is:

PARAMEDIESE NIPPLE & AREOLA TATTOOING?

Mikropigmentasie tattooing word gebruik om ‘n semi-permanente beeld van ‘n areola en / of tepel vir pasiënte wat rekonstruksiechirurgie het, te skep. Die pigment word op die boonste laag van die vel toegedien met ‘n klein elektroniese masjien wat gebruik ‘n klompie fyn naalde om inplanting van semi permanente kleur (pigment.

Wat is die doel van so ‘n prosedure?

Die doel van tepel- en isola-pigmentasie is om die estetiese voorkoms van die bors te verbeter. Na die operasie is dit die afwerking. Hierdie prosedure is ontwerp vir mense wat beserings opgedoen het; bors rekonstruksie na ‘n mastektomie; bors aanvulling of vermindering.

Mariaan ‘n gekwalifiseerde paramediese tattoo kunstenaar, het die artistieke vermoë om ‘n permanente beeld van ‘n areola en tepel te skep. Om jou gevoel van welsyn te verhoog deur jou estetiese besorgdheid na naskoorsbesering aan te spreek.

Hoe lank duur hierdie prosedure?

Min of meer 1 en ‘n half uur. Na 1 of 3 touch-ups is nodig. Jaarlikse opvolgbehandelings kan verlang word om die kleur van die pigment te handhaaf; wat oor tyd vervaag omdat dit ‘n natuurlike pigment is en nie ‘n ink nie.

Mariaan Schmidt kan gekontak word by :  mariaan255@gmail.com of 072 231 5920

About MiggieK

I am passionate about people, visual & performing arts, and my Mannatech business. I believe in God and love my family and friends!

View all posts by MiggieK →