Vusi Thembekwayo

Maverick, Leierskap genie, Selfgemaakte miljoenêr, Draak,  die rockster van openbare spraak. Vusi Thembekwayo is al baie dinge genoem.

Sluit by hom aan vir sy inspirerende reis van die township tot die top-echelons van Suid-Afrikaanse besigheid aan, om een ​​van die jongste direkteure van ‘n genoteerde maatskappy en hoof uitvoerende beampte van ‘n boetiebeleggingsmaatskappy te word. As ‘n Dragons Den judge en ‘n gewilde openbare spreker regoor die wêreld, praat Vusi nie net besigheid nie – hy leef dit.

Nou kan jy die geheim van sy sukses leer en hoe om jou eie mening te vorm.

‘I have learned the truth about the world: that it isn’t as round as a tennis ball, and it isn’t shaped like itself. It is shaped the way we shape it, according to the way we see it, the way we mould it to our ambitions and our destiny.’ Vusi Tembekwayo

OOR DIE SKRYWER 

Top openbare spreker Vusi Thembekwayo en ‘Dragons Den judge’  het op 25-jarige ouderdom ‘n afdeling van R400 miljoen in ‘n multinasionale firma bedryf. Vandag is hy een van die jongste direkteure van ‘n JSE genoteerde maatskappy en is die hoof uitvoerende beampte van ‘n boetiekbelegging en adviesmaatskappy. Hy dien ook op verskeie direksies.

Vusi is die stigter en hoof uitvoerende beampte van My Growth Fund en IC Kennis-buro. Hy is ‘n waagkapitalis, ‘n gesogte globale sakespreker en die skrywer van ‘The Magna Carta of Exponentiality,’ ‘n veranderingsagent wat gehelp het om besighede in Suid-Afrika en in die buiteland te bou en te transformeer.

Hy doen meer as 'n rewolusie, hy inspireer dit. Hy is 'n katalisator vir verandering in besighede regoor die wêreld deur kundigheid en strategie, leierskap en organisasiekultuur. Deur Vusi se internasionale toesprake het hy al meer as 21 lande besoek waar daar ongeveer 350 000 gehore 
 

Uitgewer : Tafelberg

Druknaam : Tafelberg

 Publikasie Datum : 31 July 2018

Prys : R230*

Bladsye : 144

Formaat : 198 mm x 130 mm

Bindstyl : Sagteband

Kategorie  : Biografie ISBN-13 : 9780624077718 Epub ISBN : 9780624077725

Uitgawe : 1 

* Prys onderhewig aan verandering

About MiggieK

I am passionate about people, visual & performing arts, and my Mannatech business. I believe in God and love my family and friends!

View all posts by MiggieK →