Feeste in Junie en Julie 2019

Grahamstad Nasionale Kunstefees

Waar: Grahamstown, Oos Kaap, Suid-Afrika

Wanneer: 27 Junie tot 7 Julie 2019

Die jaarlikse Grahamstad Nasionale Kunstefees is die grootste en bekendste kunstefees in Suid-Afrika. Die 11-dag fees is oor 90 plekke in Grahamstad versprei. Dit bevat ‘n hoofprogram en ‘n randprogram van gelyke gewig, ontwerp om alle style en genres te vier. Omdat dit so groot is en alles van kuns tot musiek, teater en dans, film, lesings en werkswinkels insluit, is dit belangrik om besoekers te beplan.

Jy kan enigiets vind van ‘n brand in die woestyn na kulturele uitstallings in die stad en ‘n musiekfees om in die nuwe jaar te bel.

Box Office

For bookings, queries and assistance Call Centre : 0860 002 004
boxoffice@nationalartsfestival.co.za
Fax : 086 233 2122
Telephone Numbers : Tel : +27 (0) 46 603 1103
Fax : +27 (0) 46 622 3082

Besoek hul webblad vir program : https://www.nationalartsfestival.co.za/

Basha Uhuru Vryheidsfees

Waar: Johannesburg, Gauteng, Suid-Afrika

Wanneer: 28 Junie tot 30 Junie 2018 (2019 datums TBA)

Die Basha Uhuru Vryheidsfees is ‘n 3-dae stedelike musiek-, kuns-, ontwerp- en filmfees in die middestad van Johannesburg. Dit sal by Grondwet Hill gehou word en is daarop gemik om Suid-Afrikaanse kreatiwiteit te verhoog, veral van die Johannesburgse gebied.

Vir meer besonderhede, kyk na die How Dare Sy In-diepte gids tot die Basha Uhuru Freedom Festival.

Besoek hul webblad vir meer besonderhede.

http://www.bashauhuru.co.za/index.php

Soweto Internasionale Jazzfees

Waar: Soweto, Johannesburg, Suid-Afrika

Wanneer: 14 Junie tot 16 Junie 2019

Die Soweto Internasionale Jazzfees is ‘n vierdaagse byeenkoms by die Soweto-teater in die middel van Junie om te vier wat Nelson Mandela se 100ste verjaardag sou wees. Dit is ‘n musiek- en kunstefees wat aan die Johannesburgse streek toegewy is en sal ook ‘n mark van plaaslike verkopers hê. Elke dag het sy eie tema: Viering van ons toekoms, Krag van vroue, Internasionale Nag en Inspirasie. Dit is ‘n multi-genre, internasionale reeks, insluitend Grammy-wenners. Kaartjies begin vir 450 dae vir een dag en R950 vir al vier dae. Besoek hul webblad om kaartjies te koop en meer info. https://www.sowetoijf.com/festival?fbclid=IwAR29qFStVwT5L2KU4tdiNIhhYO_7WD7tmk6HkYt-xcA4vBZjBn2Jl1FDQ10

Fête de la Musique started in France (translated to World Music Day) and is held in 700 cities across 120 countries, including South Africa in Newtown, Johannesburg (Friday, June 21st, 2019).


Besoek hul webblad vir meer info http://www.fetedelamusiquejhb.co.za/

The Kirkwood Wildlife Festival (Sundays River Valley, Eastern Cape) will be June 28-30, 2019. It seems more than 45,000 visitors and has the only game animal auction, plus agricultural exhibitions and entertainment. Go to their website for more info : http://www.wildsfees.co.za/

The Knysna Oyster Festival is a 10-day festival in the coastal town 21 to 30 June 2019. Go to their website for more info : http://www.oysterfestival.co.za/

About MiggieK

I am passionate about people, visual & performing arts, and my Mannatech business. I believe in God and love my family and friends!

View all posts by MiggieK →