Die bullebakke – Episode 2 deur Aaron Blabey

DIE BOEK / THE BOOK

10 000 hoenders is vasgevang in ’n hoë-tegnologie-hoenderplaas. Wie sal hulle kan red? Dit klink soos ’n missie vir die nuutgestigte Goor Gawies-klub.

Mnr. Wolf, mnr. Haai, mnr. Slang en mnr. Piranha is gereed vir die uitdaging. Maar daar is een klein probleem … Een van hulle is baie lief vir hoendervleis. Maar toemaar, hulle is mos nou Goeie Ouens. Wat kan tog nou verkeerd gaan?

       Dié prettige boek is van bladsy 1 tot 144 vol snaakse illustrasies wat lui lesers sal geniet!

10 000 chickens are trapped in a high-tech cage farm! Who could save them?

Mr Wolf, Mr Shark, Mr Piranha and Mr Snake are up for the challenge, because they have recently become the not so Bad Guys anymore. There is only one little hiccup in the plan: one of them is also known as The Chicken Swallower.

What could possibly go wrong?

            This book is filled with funny illustrations from beginning to end – a treat for the not-so-keen reader!

OOR DIE OUTEUR / ABOUT THE AUTHOR

Aaron Blabey is van Australië en is die skrywer en illustreerder van ’n hele klomp populêre kinderboeke, onder andere twee topverkoperreekse, Pig the Pug en Bad Guys. Albei dié reekse is reeds in baie tale vertaal en in meer as 25 lande uitgegee. Aaron het ’n stapel vol pryse ingepalm, o.a. die INDIE Book Award for Children’s Book of the Year, Book of the Year-toekenning, twee Australian Book Design-toekennings, vier KOALA-toekennings en hy hou die titel van Australiese Literatuurambassadeur. Hy woon in Sydney.

Aaron Blabey is the creator of many well-loved children’s books, including two best-selling series – The Bad Guys and Pig the Pug. Both series have been translated into many languages and are published in over 25 countries. Aaron has won many awards including an INDIE Book Award for Children’s Book of the Year, a Children’s Book Council of Australia – Book of the Year Award, a NSW Premiers Literary Award, two Australian Book Design Awards, four KOALA Awards, four Yabba Awards, a Children’s Peace Literature Award and holds the title of Australian National Literacy Ambassador. He lives in the Blue Mountains, near Sydney.

VERKOOPSPUNTE / SELLING POINTS

  • Kinders van 6-12
  • Maklike leesboeke vir nie-lesers / Easy readers for nonreaders

Kinders met ‘n goeie sin vir humor / Children’s with a sense of fun and humor.

TITEL/TITLE: Die bullebakke – Episode 2

OUTEURS/AUTHORS: Aaron Blabey

VERTALER/TRANSLATOR: Kobus Geldenhuys

GENRE: Humor/Children

PRYS: R130,00 (BTW ingesluit/VAT incl.)

VERSKYNINGSDATUM: Julie/July 2019

ISBN: 978-1-4853-1053-2

FORMAAT/FORMAT: 190 x 150 mm

BINDING: Soft cover/Sagteband

AANTAL BLADSYE/PAGES: 140

VERSPREIDING/DISTRIBUTION: Suidelike Afrika/Southern Africa

About MiggieK

I am passionate about people, visual & performing arts, and my Mannatech business. I believe in God and love my family and friends!

View all posts by MiggieK →