Douvoordag sing oor geloof, vergifnis en aanvaarding in nuwe enkelsnit!

FOTO KREDIET:                                                                        Willem Botha

Die gewilde duo, Douvoordag (Jattie & Ilse de Beer), sing oor geloof, vergifnis en aanvaarding in hulle nuwe enkelsnit wat gedurende die week van 15 Oktober aan radiostasies landswyd uitgereik word. 

SKRAPNEL is ’n treffende kontemporêre snit, wat direk met die hart praat en jou aanmoedig om oor die lewe en geloof te dink. “Soms voel die avontuur van die lewe meer soos ’n oorlog. Die skrapnel van ongeloof, onvergifnis, bitterheid en blaam bly dan agter binne-in ons,” verduidelik die musikantpaar. “Al hoe ons heel gemaak kan word, is om te kniel, dit oor te gee, en te laat gaan. Dis in die oorgee en laat gaan wat die dorre woestyn in jou mettertyd ’n kleurvolle tuin word.”

Die enkelsnit vorm deel van hulle debuut-album, Die Avontuur, wat vir die paartjie ses Ghoema-benoemings, insluitend Nuweling van die Jaar, Beste Album deur ’n Groep/Duo en Beste Alternatiewe Album, besorg het en ook nou vir twee Aitsa Afrikaanse musiektoekennings in die Nuweling van die Jaar– en Kontemporêre Album van die Jaar-kategorieë gesorg het. Die album was ook vroeër die jaar vir ‘n SAMA toekenning benoem in die Beste Kontemporêre Album kategorie.

Ilse en Jattie maak al sedert 2008 saam musiek en hulle liedjies soos Desembers, Die Avontuur, Uitsig en Manifes kan gereeld oor radiostasies landswyd gehoor word. Albei kom uit musikale families en was al van jongs af deel van kore en ander musiekgroepe en -produksies.

SKRAPNEL is ’n inspirerende liedjie van hoop in ’n baie moeilike tyd in Suid-Afrika. Dit bou voort op die positiewe trant waarvoor Douvoordag bekendheid verwerf het en beloof om nog vir jare lank ’n gehoor-gunsteling te wees.

Die liedjie is beskikbaar op hulle album, DIE AVONTUUR, enverkrygbaar op digitale platforms hier: https://INHOUDHUIS.lnk.to/DvD

SOSIALEMEDIASKAKELS

Facebook: www.facebook.com/douvoordag

Instagram: www.instagram.com/douvoordag

Twitter: www.twitter.com/douvoordagband

Webblad: www.douvoordag.com

PUBLISITEIT EN BEMARKING

Starburst Promosies

Alishia van Deventer

Sel: 083 635 4717

E-pos: alishia@starburstmusic.co.za

www.starburstmusic.co.za

STARBURST PROMOTIONS
Jacques Perie – ADMINISTRATION

About MiggieK

I am passionate about people, visual & performing arts, and my Mannatech business. I believe in God and love my family and friends!

View all posts by MiggieK →