LIEFDE BLY TINO SE GUNSTELING SEISOEN,NUWE ENKELSNIT -TINO FT. RUDI KLEINGELD – SEISOENE

Kaapstad, Suid-Afrika – Tino, die Zimbabwiese sanger met ‘n roerende stem en hartroerende lirieke, is besig om die musiekbedryf te betower met sy Afrikaanse musiek. Hy is verheug om sy nuutste enkelsnit, “Seisoene,” vry te stel, waarin hy saamwerk met die bekende kitaarspeler, Rudi Kleingeld, wat ook bekend staan as “Vyfrand.” Die lied en die musiekvideo sal beskikbaar wees op die Vonk Musiek Youtube-kanaal.

Foto Krediet: Quintessential Photo & Video Worx

“Seisoene” is ‘n meesleurende komposisie wat die emosies van liefde en verlange op ‘n meesterlike wyse vasvang. Die lied vertel ‘n liefdesverhaal wat Tino beskryf as seisoene, en hoe hy hoop dat sy geliefde elke seisoen langs hom sal wees. Die musiekvideo, wat op die Vonk Musiek Youtube-kanaal vrygestel sal word, is ‘n musiekvideo waarin Tino en Rudi optree in verskillende seisoene as ‘n simbool van die lirieke. Hierdie musikale en visuele samevoeging skep ‘n betowerende ervaring vir kykers en luisteraars.

Tino, wat sy musikale loopbaan in Suid-Afrika voortgesit het, het vinnig die harte van die plaaslike bevolking verower met sy unieke styl en musikale talent. Sy rasper stem laat luisteraars nostalgies voel, en sy deurdagte lirieke raak die hart op ‘n dieper vlak. In samewerking met die talentvolle Rudi Kleingeld, oftewel “Vyfrand,” bring Tino ‘n unieke klankervaring na die Afrikaanse musiekgemeenskap.

Die musiekvideo vir “Seisoene” sal op die Vonk Musiek Youtube-kanaal vrygestel word, en dit is ‘n gebeurtenis vol verwagting. Tino en Rudi Kleingeld is opgewonde oor hierdie vrystelling en glo dat die lied en die visuele interpretasie daarvan kykers en luisteraars sal meesleur op ‘n reis van emosie en musikaliteit.

“Seisoene” sal beskikbaar wees op alle digitale musiekplatforms, en die musiekvideo kan geniet word op die Vonk Musiek Youtube-kanaal. Besoek Tino se sosiale media kanale om meer oor sy musiek en toekomstige uitreikings te wete te kom. Seisoene vorm ook deel van Tino se volgende album, “Net Liefde” wat deur die loop van die jaar uitgereik word.

Tino Ft. Rudi Kleingeld Seisoene is nou beskikbaar op YouTube:

Seisoene op alle digitale platforms: (14 Junie)

https://linktr.ee/tinosinge

Album PRE-SAVE (Net Liefde): (11 Augustus)

https://vyd.co/TinoNetLiefde

SOCIAL MEDIA

Facebook:  https://www.facebook.com/tinomusiek

Instagram: https://www.instagram.com/tino_musiek/

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@tino_musiek

PLATEMAATSKAPPY:

Vonk Musiek

Tel: 011 823 1771 / 011 823 1772   

E-pos: sing@vonk.co.za

Webblad: www.vonkmusiek.co.za

PUBLISITEIT & BEMARKING

STARBURST PROMOTIONS

Danelle Liebenberg

Sel: 0715347796

E-pos: danelle@starburstmusic.co.za

Webblad:www.starburstmusic.co.za

About MiggieK

I am passionate about people, visual & performing arts, and my Mannatech business. I believe in God and love my family and friends!

View all posts by MiggieK →