Helenè Bester En Jannie Moolman – Nag In Die Namib

Wanneer twee geliefde sangers besluit om deel te neem aan ‘n treffende duet om die wonder van die natuur te vier, gebeur daar iets besonders. Hulle skep ‘n betowerende liedjie wat die harte van Afrikaanse musiekliefhebbers diep sal raak, soos die ongerepte skoonheid van die woestyn.

Die ontmoeting van Jannie Moolman en Helenè Bester se pragtige stemme in die nag van die Namib is soos ‘n pasgemaakte handskoen, en dit is een van daardie liedjies wat onmiddellik in jou kop bly vassteek. Dit is soos die Namib, wat jou asem wegneem van die eerste oomblik af.

Hierdie moderne Afrikaanse folk-liedjie, geskryf deur Jannie in samewerking met Dewald Gouws, handel oor die onbeskryflike skoonheid van die Namib en hoe dit ons bewus maak van die grootheid van God.

“Tydens ‘n tyd van afsondering het ons hierdie lied geskryf. Dit is gebaseer op ‘n klein gediggie wat ek in die 90’s by Oom Arend in Windhoek gekry het,” deel Jannie. “Ek het dit al die jare by my gehou en myself beloof dat ek eendag ‘n lied daaroor sal maak. Nou het ons dit uiteindelik gedoen.”

Volgens die sanger het hierdie lied ‘n boodskap van hoop en beklemtoon die verbintenis tussen mense en natuur.

“Ons stemme klink harmonieus en die liedjie is positief en inspirerend. Dit is iets nuuts en unieks in Afrikaans,” voeg Helenè by.

Die musikante is al ‘n geruime tyd bekend met mekaar, maar die geleentheid om saam te sing het eers ontstaan toe Kobie Koen van Vonk Musiek voorstel dat hulle ‘n duet moet opneem. “Hy het gesê ons stemme pas goed bymekaar en ek het toe ingestem om hierdie lied – wat vir Jannie na aan die hart lê – saam met hom op te neem,” sê sy.

Die musiek video wys die grootheid asook die stilte van die namib woestyn en die passievolle optrede van Helenè en Jannie. Met Jannie se opera atergrond en Helenè se klassieke agtergrond bring “Nag In Die Namib” ‘n ongelooflike balaans van vokale talent.

Jannie en Helenè het dit baie geniet om saam te werk en kyk uit na die komende maande waar hulle saam sal optree.

Musiek video Link – https://youtu.be/esAeC6nokSE

Sosiale Media

– Facebook – Jannie Moolman

https://www.facebook.com/profile.php?id=100062950314321

Facebook Helene Bester

https://www.facebook.com/profile.php?id=100067354193272

Logo  Description automatically generatedPLATEMAATSKAPPY:

Vonk Musiek

Tel: 011 823 1771 / 011 823 1772   

E-pos: sing@vonk.co.za

Webblad:www.vonkmusiek.co.za

PUBLISITEIT & BEMARKING

STARBURST PROMOTIONS

Danelle Liebenberg

Sel: 0715347796

E-pos: danelle@starburstmusic.co.za

Webblad: www.starburstmusic.co.za

About MiggieK

I am passionate about people, visual & performing arts, and my Mannatech business. I believe in God and love my family and friends!

View all posts by MiggieK →