ANDRIËTTE SE MUSIEKVIDEO SKETS DIE FASES EN STRUIKELBLOKKE VAN LIEFDE.

Die talentvolle Suid-Afrikaanse kunstenaar, Andriëtte, het onlangs haar musiekvideo vir die enkelsnit “Ek Moes Dit Gesê Het” bekend gestel.

“Ek Moes Dit Gesê Het” belig die oomblik in die lewe wanneer jy verlang om jou gevoelens uit te druk, maar vind dat jy nie in staat is om dit te doen nie. Die lied raak diep aan elkeen wat die ingewikkeldhede van liefde ervaar of ervaar het. Die treffende refrein met woorde soos “Ek onthou jou asem, sagtens teen die ruite van my siel” en “Ek weier dat verlange, herinneringe van jou hart verniel” roep ‘n kragtige gevoel van verlies op wat baie mense sal raak. Dit beeld die gevoel van nie die geleentheid te hê om jouself ten volle uit te druk nie.

Die musiekvideo van “Ek Moes Dit Gesê Het” fokus op die konsep van ‘n sitkamerbank waar ‘n huwelikspaar deur verskeie fases in hul huwelik gaan. Quintin van Quintessential Photo & Video Worx het die inspirasie vir die video verduidelik en gesê: “As mens dink aan ‘n paartjie wat al lank saam is, hoeveel verskillende tipes gesprekke het hulle al op ‘n sitkamerbank gehad?” Die video vertoon ‘n meesleurende verhaal met Andriëtte wat optree en Dané de Waal en Leon Kotze wat die storielyn vertolk. Die verhaal begin met Dané wat wakker gemaak word met koffie in die bed deur Leon, en gaan dan voort om deur verskeie fases op die sitkamerbank te beweeg. Van gelukkige tye waar hulle vir mekaar kitaar speel tot moeiliker tye waar twyfel in die huwelik ontstaan. Die video sluit af met die paartjie weer gelukkig in mekaar se arms op die bank.

Andriëtte, ‘n 36-jarige Kapenaar, het groot geword in Brackenfell en woon tans in Durbanville saam met haar man en drie seuns. Na skool het sy aanvanklik ‘n loopbaan in die skoonheidsbedryf nagestreef voordat die musiekkoors haar beetgepak het. Sy ontvang steeds musiekopleiding van Amanda Luyt.

“Ek Moes Dit Gesê Het” is ‘n lied wat beslis ‘n snaar sal raak by luisteraars en hulle sal aanmoedig om nie stil te bly nie, maar om hul gevoelens te deel sonder om te wag vir die regte oomblik nie. Die musiekvideo is nou beskikbaar, sodat aanhangers Andriëtte se kragtige en aangrypende vertolking kan ervaar.

Andriette – Ek Moes Dit Gesê Het – Music Video: https://www.youtube.com/watch?v=v8aqnGVQURQ

SOCIAL MEDIA
Facebook: https://www.facebook.com/Andriette
Instagram: https://www.instagram.com/andriette.norman.official/
Tiktok: https://www.tiktok.com/@andriette_sing

PLATEMAATSKAPPY
Vonk Musiek
Tel:
011 823 1771 / 011 823 1772   
Email: francois@vonkmusiek.co.za
Website: www.vonkmusiek.co.za

PUBLICITY AND MARKETING
STARBURST PROMOTIONS
Danelle Liebenberg
Cell: 0715347796
Email: danelle@starburstmusic.co.za
Website: www.starburstmusic.co.za

About MiggieK

I am passionate about people, visual & performing arts, and my Mannatech business. I believe in God and love my family and friends!

View all posts by MiggieK →