Tino se Nuwe Album “Net Liefde” Bring Betowerende Klank na die Afrikaanse Musiekbedryf.

Zimbabwe-gebore Afrikaanse sanger, Tino, is opgewonde om sy tweede album, “Net Liefde,” bekend te stel. Die album sal op 11 Augustus beskikbaar wees op alle digitale musiekplatforms. As ‘n voorproe van die album, het Tino reeds die enkelsnitte “Seisoene” en “Tassies Pak” vrygestel. Die fokus-enkelsnit vir die album vrystelling is die betowerende lied, “Vas En Los.”

“Vas En Los” is ‘n lied wat die gevoel van ‘n verbeelde dansviering vasvang, deur die oë van die skrywer, Tino. Hierdie lied skep ‘n wêreld waarin ek myself voorstel om die dansvloer te oorheers, saam met vriende en die meisie wat my aandag trek. Alhoewel ek normaalweg nie van danse en balle hou nie, het ek ‘n verbeelding geskep waarin ek vol vreugde en opgewondenheid die oomblik geniet. Die lied verken die kontras tussen my werklike gevoelens teenoor die aangename droomwêreld wat ek geskep het, wat lei tot ‘n unieke en persoonlike vertolking van ‘n dansgeleentheid.

Met sy kenmerkende stem en innemende styl, het Tino ‘n unieke klank geskep wat hom onderskei in die Afrikaanse musiekbedryf. Sy tweede album, “Net Liefde,” is ‘n viering van liefde, vreugde en die krag van musiek. Met die vrystelling van “Vas En Los,” is Tino se doel om luisteraars te inspireer om hul verbeelding te gebruik en die vreugde van die oomblik te omhels.

Tino se musiek is reeds deur aanhangers regoor die wêreld omhels en sy talent word alom erken. Sy unieke reis as ‘n Zimbabwe-gebore Afrikaanse sanger het hom gelei na die vrystelling van sy tweede album, wat ‘n belangrike mylpaal in sy loopbaan verteenwoordig.

“Net Liefde” is ‘n album wat diep emosies en opregte liefde vasvang. Dit is ‘n weerspieëling van Tino se groei as kunstenaar en sy vermoë om musiek te maak wat mense raak. Met die vrystelling van “Vas En Los” en die volledige album, is Tino gereed om sy musiek met die wêreld te deel en ‘n blywende impak te maak.

Geniet die “Net Liefde” album op die platform van jou keuse:

•           https://linktr.ee/tinosinge

SOCIAL MEDIA

Instagram: @tino_musiek

Tiktok: @tino_musiek

Facebook: https://www.facebook.com/tinomusiek

PLATEMAATSKAPPY:

Vonk Musiek

Tel: 011 823 1771 / 011 823 1772   

E-pos: sing@vonk.co.za

Webblad: www.vonkmusiek.co.za

PUBLISITEIT & BEMARKING STARBURST PROMOTIONS
Danelle Liebenberg Sel: 0715347796
E-pos: danelle@starburstmusic.co.za
Webblad: www.starburstmusic.co.za      

About MiggieK

I am passionate about people, visual & performing arts, and my Mannatech business. I believe in God and love my family and friends!

View all posts by MiggieK →