“Glorie”: Die Konflik van Roem en Identiteit

Oop vir onmiddellike vrystelling is die splinternuwe en aansteklike musiekproduksie getiteld “Glorie” deur die talentvolle en kreatiewe liedjieskrywer, Jammer. Hierdie treffende liedjie neem luisteraars op ‘n emosionele reis deur die konflik van roem en identiteit, en die verlang om die sentrale podium in te neem.

In ‘n tydperk waarin sosiale media en die skynwerpers ons daagliks omring, raak die tema van roem en erkenning meer relevant as ooit tevore.

“Glorie” raak die hart van hierdie kwessies deur ‘n diepgaande besinning oor hoe roem ons identiteit kan beïnvloed en hoe ons soms kan verstrengel in die strewe na die helder lig van die sentrale podium.

Die liedjie word deur ‘n unieke en aangrypende melodie gekenmerk, met ‘n deurdringende refrein wat die universele verlangens van die menslike siel weerspieël. “Glorie” neem die luisteraar op ‘n reis van introspeksie en vrae oor die balans tussen persoonlike vervulling en die drang na openbare erkenning.

Jammer het sy eie unieke stem en kreatiewe styl, wat ‘n vars en innoverende bydrae tot die musiekbedryf lewer. “Glorie” is ‘n aanduiding van Jammer se kunstenaarskapasiteit en sy vermoë om diep emosies en gedagtes deur sy musiek oor te dra.

Mediahuise en radio-stasies word uitgenooi om “Glorie” op te neem in hul speellyste en om ‘n onderhoud met Jammer te reel om die betekenis agter die liedjie verder te verken.

Olka Bolka het ‘n onderhoud met Jammer gehad om meer uit te vind:

Vertel ons lesers kortliks wie is jy?

Ek is Jammer, ‘n veelvlakkige musikant wat ‘n verskeidenheid musiekstyle verken. My musikale uitdrukkings strek oor verskeie genres, wat my die vermoë gee om kreatief te wees en ‘n unieke klank te skep. Ek put inspirasie uit ‘n wye verskeidenheid bronne en streef daarna om emosies en idees deur my musiek oor te dra. My doel is om gehore te verras en te beïndruk deur musiek wat grense oorskry en ‘n persoonlike aanraking het.

Hoe het jy in die musiekbedryf begin?

“My reis in die musiekbedryf het in 2011 begin toe ek deelgeneem het aan die Hoërskole-band MK-kompetisie, Rockspaaider. Hier het ek die kans gehad om my musikale talente uit te stal en my passie vir musiek met ‘n breër gehoor te deel. Dié ervaring het my aangemoedig om my kreatiwiteit in verskeie musiekstyle te ontwikkel en my musikale horisonne te verbreed. Dit was die beginpunt van ‘n opwindende pad vol musikale ontdekking en selfuitdrukking.”

Wat geniet jy die meeste van wat jy doen?

“Een van die dinge wat ek die meeste geniet, is om my eie storie te vertel deur middel van my musiek. As ek sien hoe mense met my stories kan verbind en daardeur geraak word, besef ek dat ek die regte roete volg. Die vermoë om ‘n emosionele verbintenis te skep tussen my gehoor en my musiek is vir my kosbaar. Dit gee my die geleentheid om ‘n spesiale band te vorm en ‘n dieper betekenis aan my musiek te verleen. Daarbenewens koester ek die vreugde van die jag na nuwe Nike-sneakers, wat vir my ‘n ander manier is om my individualiteit en styl uit te druk. Hierdie twee passies, musiek en sneaker versameling, verryk my lewe en motiveer my om voortdurend te groei en my kreatiwiteit te ontdek.”

Wat doen jy behalwe musiek?

Ek is ‘n entrepreneur wat my dae vul met sakeaktiwiteite, terwyl ek in die aande my passie vir musiek uitleef. Hierdie dubbellewe laat my toe om my kreatiwiteit in verskeie fasette van my lewe te kanaliseer. As entrepreneur fokus ek op die bou en groei van my sake-ondernemings, terwyl ek in my musiek die geleentheid vind om my emosies, idees en storie te deel. Hierdie balans tussen sake en kreatiewe selfuitdrukking gee my ‘n holistiese uitdrukking van wie ek is en wat ek wil bereik.

Vertel my van jou nuutse enkelsnit?

“Glorie” is my nuwe enkelsnit wat die temas van selfontdekking en die stryd teen die impak van roem verken. Die lied fokus op die interne stryd wat ‘n individu ervaar wanneer hy of sy sukkel om die balans te vind tussen selfidentiteit en die verwagtinge wat deur die publiek geskep word. Die lirieke en klank van die lied skep ‘n emosionele reis wat die gehoor neem deur die spanning tussen die begeerte om erkenning te ontvang en die behoefte om ‘n ware self te bewaar. “Glorie” is ‘n aangrypende refleksie van die universele uitdaging om jouself in ‘n wêreld van skynwerpers te handhaaf.

Skryf jy self jou liedjies?

Ja, jou storie kan beter vertel word wanneer dit uit jou eie pen kom.

Is daarn liedjie wat vir jou uitstaan wat jy opgeneem het?

Ja, Glorie.

Wat verkies jy om Afrikaans of Engels te sing?

Afrikaans.

Wat is jou gunsteling Musiek genre?

RAP

Vertel ons iets wat niemand van jou weet nie?

‘n Minder bekende feit oor my is dat ek ‘n aansienlike versameling Nike-sneakers het. Hierdie passie vir sneaker versameling vorm ‘n unieke deel van my identiteit en stel my in staat om my styl en individualiteit uit te druk deur middel van mode. Hierdie versameling verteenwoordig ‘n persoonlike reis van die ontdekking van styl, smaak en selfuitdrukking, wat ek graag deel met diegene wat my beter wil leer ken.

Wat inspireer jou?

My grootste bron van inspirasie is sonder twyfel Suid-Afrika. Die ryk kultuur, diverse landskap, en die geskiedenis van ons land dien as ‘n onuitputlike bron van kreatiwiteit vir my. Ek vind inspirasie in die stories en ervarings van die mense hier, asook die rykdom van die musiek, kuns en die unieke samelewing wat ons deel. Die veelvoudige invloede en perspektiewe van Suid-Afrika bied ‘n eindelose bron van idees vir my musiek en my algehele kreatiewe proses.

As jy saam met enigeiemand in die wêreld kan sing, wie sal dit wees en hoekom?

Daar is ’n sê ding “Never meet your heroes”.

Wat is volgende vir jou, en hoe sien jy jou toekoms?

“My volgende stappe is om die musiek grense verder te verken met my projek “Jammer” en om te werk aan die volgende enkelsnit. Ek is opgewonde oor die geleentheid om die nuwe klank te ontdek en te sien hoe ver ons dit kan neem. Hierdie voortsetting van my musikale reis bied ‘n platform vir voortdurende groei, eksperimentering en kreatiewe uitdrukking. Ek is vasberade om my passie en visie te volg, en ek glo dat hierdie pad my na nuwe hoogtes in my musiekloopbaan sal lei.”

Watter raad sal jy gee aan iemand wat pas in jou industrie begin het?

“My raad aan ‘n nuwe kunstenaar wat net begin in die musiekbedryf, sou wees om eers ‘n vaste inkomste te bekom deur ‘n vaste werk te kry. Dit stel jou in staat om finansiële stabiliteit te handhaaf terwyl jy aan jou musiek loopbaan werk. Jy kan jou musikale aktiwiteite na ure of in die aande uitleef en jou eie label begin om jou musiek te versprei. Dit gee jou die geleentheid om jou kreatiewe visie te volg en ‘n unieke klank te ontwikkel sonder om onmiddellike finansiële druk te hê. Bly onafhanklik so lank as moontlik, en gebruik hierdie tyd om jou vaardighede en gehoor op te bou. Dit sal jou ‘n sterk fondasie gee vir ‘n suksesvolle musiekloopbaan op die lang termyn.”

Wat is die onvergeetlikste/snaaksste voorval wat jy al in jou besigheid beleef het?

“Een van die mees onbevredigende oomblikke in my loopbaan was die realisering dat ek en Abigail (My verloofde) dit volkome onafhanklik moes maak. Hierdie uitdagende situasie het natuurlik ‘n emosionele en professionele impak gehad en het miskien gevoel asof dit my moed en deursettingsvermoë getoets het. Nietemin, selfs in moeilike tye kan daar lewenslesse en groeigeleenthede wees. Hierdie ervaring het my toegerus met waardevolle vaardighede en insigte wat my verder in my loopbaan kon help.”.

Wat is op jou Bucket List?

“Een van my grootste doelwitte op my bucketlist is om teen die tyd wat ek 40 is, die wêreld te verken. Ek glo dat die geleentheid om verskeie plekke te besoek en nuwe kulture en landskappe te ontdek, my lewe op ‘n unieke manier sal verryk. Hierdie avontuurlike doelwit is nie net opwindend nie, maar dit het die potensiaal om my perspektiewe te verruim en my begrip van die wêreld te verdiep. Ek sien daarna uit om onvergeetlike ervarings te beleef en ‘n rykdom van herinneringe op te bou.”

Wanneer verjaar jy?

24 September

Wat is jou gunsteling:

Musiek: Rap

Sangers: Tom Mac Donald, MGK en NF

Band: Falling in Reverse, Fall out Boy en Memphis May Fire

Gunsteling liedjie: Hope – NF

Rolprent: The Blindside

Akteurs: Chris Pratt

Reeks: Lucifer

Kos en drankie: Mexican kos en drank

Ontspanning: Om skoene te koop

Boek: Abigail se boek wat binnekort uit kom.

Vakansie bestemming: My huis

Kleur: Pink

Waarvan hou jy niksnoem 4 dinge.

  1. Mense wat kla
  2. Oneerlikheid

3. Afval

4. Mense wat nie van honde hou nie

Waar kan mense jou kry en volg?

https://bio.link/jammer al my sosiale skakels is hier.

Sosiale skakels: Luister na “Glorie” op jou gunsteling streaming platform https://ditto.fm/glorie

Kontak Jammer vir ‘n onderhoud:

Kontakpersoon: Henry Wickens

Kontak nommer: 064 580 8250

E-pos: jammermusiek@gmail.com

About MiggieK

I am passionate about people, visual & performing arts, and my Mannatech business. I believe in God and love my family and friends!

View all posts by MiggieK →