KAYLA TREK HAAR ROOI ROK AAN VIR DIE MUSIEKBEDRYF

Kayla, die opkomende musikant en dogter van die bekende gospelsangeres, Benice Borman, is opgewonde om haar eerste enkelsnit, “Rooi Rok,” op 1 September op alle digitale platforms bekend te stel. Hierdie energieke lied, geskryf deur die talentvolle William Wolf, is ‘n viering van vreugde en dansbaarheid.

“Rooi Rok” is ‘n lied wat vir Kayla baie betekenisvol is. Sy het dit gekies omdat sy ‘n groot bewonderaar is van William Wolf se skryftalent. Die oomblik wat die melodie begin speel, sal jy nie kan stilbly sit nie. Dit sal jou inspireer om op te staan en te dans. En moenie bekommerd wees nie, die melodie sal vir ure in jou kop bly nadat jy dit gehoor het.

Met hierdie enkelsnit wil Kayla haar passie vir musiek met Suid-Afrika deel. Sy hoop dat die lied net soveel vreugde en opwinding sal bring aan die luisteraars soos dit vir haar doen. Kayla is vasbeslote om haar familie se musikale erfenis voort te sit en haar eie merk in die musiekbedryf te vestig.

‘n Musiekvideo vir “Rooi Rok” sal binnekort beskikbaar wees, waarin Kayla se talent en energie op treffende wyse vasgevang word. Die video sal ‘n visuele vertolking wees van die lied se vreugdevolle en aansteeklike aard.

Foto krediet: Darren Wagg

Kayla nooi almal uit om deel te wees van hierdie opwindende reis en om “Rooi Rok” te beluister op alle digitale platforms. Dit is ‘n lied wat jou sal laat glimlag, dans en diep in jou hart sal raak. Maak gereed om deel te wees van die musikale avontuur van Kayla en om jouself te verloor in die ritme van “Rooi Rok.”

Enkelsnit op alle digitale platforms:

SOCIAL MEDIA

Instagram: https://www.instagram.com/hello__its_kayla/

Tiktok: https://www.tiktok.com/@hello_its_kay__

Record Label:

Vonk Musiek

Tel: 011 823 1771 / 011 823 1772   

Email: francois@vonkmusiek.co.za

Website: www.vonkmusiek.co.za

Publicity and Marketing STARBURST PROMOTIONS Danelle Liebenberg Cell: 0715347796 Email: danelle@starburstmusic.co.za Website: www.starburstmusic.co.za      

About MiggieK

I am passionate about people, visual & performing arts, and my Mannatech business. I believe in God and love my family and friends!

View all posts by MiggieK →