LION JAY SE NUWE COUNTRY-ROCK ENKELSNIT, LAAT STOF VANAF AFRIKAANSE KLIPPE OPWAAI

Lion Jay het sedert 2021 ‘n onuitwisbare stempel op die musiekbedryf afgedruk en het ‘n imposante roete van sukses betree. Met ‘n loopbaan wat reeds vanaf daardie jaar sprankelend glinster, het hy diep spore getrap en ‘n ryk erfenis van uitnemendheid opgebou.

Sy kundigheid en toewyding aan sy ambagskap het hom tallose toekennings opgelewer. Nou is Lion Jay gereed om met julle sy nuutste enkelsnit, getiteld “I Wanna Be With You,” te deel. Hierdie lied uit eie pen van Lion Jay en Paul Nissen, verwerk deur Hennie Ungerer, reflekteer sy ewig groeiende meesterskap in die musiekbedryf as ‘n kunstenaar en liedjie skrywer. Hierdie nuwe vrystelling beloof om gehore te bekoor en die reeds blink ster van Lion Jay nog helderder te laat skyn.

“I Wanna Be With You” verken die diep emosies van liefde, waar ‘n persoon altyd by ‘n spesiale ander wil wees. Die verhaal agter hierdie lied gaan terug na ‘n tyd toe Paul voorstel om die lied wat hy ‘n paar jaar gelede geskryf het, vir Lion Jay geskik te maak. Lion Jay het hierdie aanbod met entoesiasme aanvaar en het die lied na sy eie hart en styl aangepas.

Die resultaat is ‘n meesleurende melodie wat die opwindende gevoelens van verliefdheid en die diep verlange na ‘n spesiale ander vasvang. Hierdie lied is nie net ‘n weerspieëling van Lion Jay se kreatiewe aanpassings vermoë nie, maar ook ‘n viering van die universele tema van liefde wat diep binne die hart van elke luisteraar kan resoneer.

Die splinternuwe musiekvideo van Lion Jay, afgefilm deur Deon Van Wyk in die omgewing van die Roodeplaat Dam, is ‘n visuele meesterstuk wat die siel van sy jongste enkelsnit verder verryk. Die video vang die emosie en diep betekenis van die lied op ‘n treffende wyse, terwyl die liefdevolle oomblikke van die paar ‘n aanvullende laag van betowering en emosie toevoeg.

Dit was duidelik dat hy ernstig was oor die “droom ‘n werklikheid  maak” aangesien hy sedertdien al 6 albums vrygestel het. Hy het ook in 2022 die Melomaan toekenning vir “Beste nuweling” en “Beste Video” gewen. Onlangs is hy ook by SACMAF se jaarlikse toekennings bekroon as “Beste Nuweling”  en verwerf hy ook die gesogte toekenning “Manskunstenaar van die jaar”. By 2023 se Melomaan Toekennings het Lion Jay weereens gestreef in sukses, hy het weggestap met die toekenning vir “Album Van Die Jaar” en “Engelse Liedjie Van Die Jaar”.

Die vrystelling van Lion Jay se jongste enkelsnit, “I WANNA BE WITH YOU,” is ‘n kragtige uitdrukking van liefde wat luisteraars sal aanraak. Lion Jay se meesterlike uitvoering van hierdie tema, saam met die treffende musiekvideo, skep ‘n betowerende ervaring vir luisteraars. Hierdie lied is nie net ‘n musikale hoogtepunt nie, maar ook ‘n viering van die menslike emosies van liefde en verbondenheid.

“I WANNA BE WITH YOU” is Nou Beskikbaar op Apple Music, iTunes, Spotify, YouTube, Deezer, Amazon Music en nog vele meer.

Laai dit gerus hier af https://dnamusiek.streamlink.to/IWannaBeWithYouLJ

VOLG LION JAY NOU OP:

Facebook – https://www.facebook.com/profile.php?id=100064569199112

Instagram – https://www.instagram.com/leon.jacobs.148/

YouTube – https://www.youtube.com/@lionjay

TikTok – https://www.tiktok.com/@leonjacobs12

I WANNA BE WITH YOU

Artist: Lion Jay

Composer: Hennie Ungerer/Leon Jacobs

Publisher: UNG Music/DNA Musiek

ISRC-Code: ZA-JF4-23-00086

About MiggieK

I am passionate about people, visual & performing arts, and my Mannatech business. I believe in God and love my family and friends!

View all posts by MiggieK →