Jakkie Louw wil hê ons moet Jonk Bly!

Liewe vriende , kolegas en ondersteuners,

Ek hoop hierdie brief vind julle in goeie gesondheid en met ‘n lekker hart soos ons die nuwe jaar, 2024, verwelkom. Ek is opgewonde om saammet julle ‘n nuwe bladsy in ons lewensboek oop te slaan en ek glo dat hierdie jaar vol beloftes en moontlikhede is. Met hierdie nuwe begin wil ek graag my tema vir 2024 met julle deel – ”jonk”

As ‘n kunstenaar wat al vir ‘n geruime tyd in die musiekbedryf werk, besef ek die belangrikheid van jeugdigheid, nie net in jare nie, maar ook in gees. Daarom wil ek hierdie jaar aanmoediging bring aan al my geliefde ondersteuners om die jeugdigheid in julle harte te omhels. Mag ons 2024 benader met ‘n gees van avontuur, vernuwing en lewenslus.

Ek glo dat daar magie lê in die vermoë om die wêreld met nuwe oë te aanskou, om nuwe drome te bou en om nuwe doelwitte te stel. Laat ons die vrees vir die onbekende loslaat en die moed vind om te wees soos kinders wat die wêreld met verwondering aanskou. Mag ons die energie van jeugdigheid omarm en die vurigheid van ons jeugjare herontdek.

Ek verbind my hiermee om musiek te maak wat die jeugdigheid in ons laat ontwaak, wat ons laat dans soos ons nog nooit gedans het nie, en wat ons laat sing soos ons nog nooit gesing het nie.

“Om jonk te wees is net jonk van gees. Belowe my dat ons jonk sal bly..” uit Jonk van Jakkie Louw

Ek hoop dat julle saam met my sal gaan op hierdie reis na ‘n jeugdige en opwindende 2024.

Laat ons saam ‘n jaar van onbegrensde moontlikhede skep, waar die tydlose melodieë van ons harte die klankbaan van die nuwe jaar oorheers. Ek sien uit daarna om elkeen van julle te ontmoet by my vertonings en om die gees van jonk wees met julle te deel. Al word die lyf oud moet jou kop net jonk bly.

Mag 2024 vir julle ‘n wonderlike jaar wees van vreugdevolle ontdekkings, drome wat werklikheid word en oorvloedige liefde. Laat ons jonk bly in 2024!

Met Pikkewyne liefde en

Vriendelike Groete

Jakkie Louw

About MiggieK

I am passionate about people, visual & performing arts, and my Mannatech business. I believe in God and love my family and friends!

View all posts by MiggieK →