Riaan AG Beeslaar stel bekend,“Gesprek Met God”

Riaan AG Beeslaar, ‘n pionier in Suid-Afrikaanse motivering, lig vandag die sluier van geloof en twyfel op met sy nuutste gesproke stuk, “Gesprek Met God.” Hierdie indrukwekkende werk werp ‘n lig op die innerlike dialoog en stryd met gehoorsaamheid teenoor God se plan te midde van die onsekerhede van die lewe.

In “Gesprek Met God” deel Beeslaar sy intieme gesprek met die Opperwêreld, waar gehoorsaamheid soms ‘n uitdaging vorm in die donkerste tye. Hierdie gesproke stuk is ‘n uitnodiging om die subtielheid van die menslike siel te ondersoek en die geroep van geloof te verstaan wanneer alles donker lyk.

Die vergelyking van God met ‘n afwesige vader dien as ‘n kragtige metafoor vir die onsekerhede van die lewe. Soos ‘n liefdevolle vader se teenwoordigheid steeds gevoel kan word, selfs al is hy nie fisies teenwoordig nie, herinner Beeslaar ons daaraan dat God se leiding en liefde voortdurend teenwoordig is in ons lewens, selfs wanneer ons dit dalk nie altyd besef nie.

“Gesprek Met God” beloof om nie net ‘n eerlike belydenis te wees nie, maar ook ‘n bron van troos en inspirasie vir diegene wat die innerlike stryd van geloof deel. Die gesproke stuk sal binnekort beskikbaar wees vir publieke genot.

Volg Riaan AG Beeslaar se amptelike sosialemediaplatforms vir die jongste inligting oor die bekendstelling.

Sosiale media skakels:

Facebook https://www.facebook.com/agbeeslaar

Instagram: https://www.instagram.com/riaan.ag.beeslaar/

TikTok: https://www.tiktok.com/@riaan.ag.beeslaar?lang=en

Kontak:

Riaan AG Beeslaar

RiaanB88@gmail.com

079 507 4533

About MiggieK

I am passionate about people, visual & performing arts, and my Mannatech business. I believe in God and love my family and friends!

View all posts by MiggieK →