LIZET VAN BILJON SE BETOWERENDE DEBUUT-ENKELSNIT: ‘NIE EERS VIR ‘N UUR’ – ‘N BOODSKAP VAN ONVERVANGBARE LIEFDE

In die betowerende klank van Lizet van Biljon se debuut-enkelsnit, “Nie Eers Vir ‘n Uur,” ontvou ‘n intieme verhaal van liefde wat dieper as tyd strek. Hierdie lied is nie slegs ‘n musikale meesterstuk nie, maar ‘n aangrypende ode aan daardie spesiale persoon in ons lewens wat onvervangbaar is. Elke noot en woord weef ‘n emosionele reis deur die essensie van ‘n onvervangbare verhouding.

Hierdie enkelsnit is ‘n liefdesverklaring aan ‘n onbreekbare verbintenis wat ons op ‘n reis van liefde en verlange neem. Dit herinner ons dat sommige verhoudings nie deur tyd beperk kan word nie, omdat hulle diep in die siel wortel skiet.

Lizet van Biljon, ‘n opkomende kunstenaar in die musiekindustrie, dra ‘n ryk nalatenskap van ‘n lewe toegewy aan musiek. Met ‘n huwelik van 31 jaar en drie kinders, het sy diep wortels van liefde en gesinsverbintenis.

Lizet se musikale reis begin in ‘n skool-sanggroep en lei na ‘n suksesvolle DJ-onderneming saam met haar man. Na ‘n rustyd hervat sy in 2015 haar passie vir sing en het sy verskeie kompetisies gewen. Haar unieke reis in die musiekbedryf voorspel ‘n helder toekoms vol melodieë en inspirasie.

Die enkelsnit, “Nie Eers Vir ‘n Uur,” bied ‘n ware uitbeelding van die diepste vorm van sielsgenoot-liefde. Dit is ‘n eerlike beskrywing van ‘n liefde wat deur die lewensreis voortduur. Hierdie lied dien as ‘n stem vir die onuitspreeklike emosies van ware sielsgenoot-liefde.    

Lizet van Biljon se enkelsnit, “Nie Eers Vir ‘n Uur,” blyk dit dat sy nie alleenlik ‘n meesterlike kunstenaar is nie, maar ook oor ‘n sterk en veelsydige stem beskik. Hierdie lied is ‘n weerspieëling van haar kuns as ‘n sangeres wat emosies met vaardigheid en deernis kan oordra. Met ‘n diepgaande boodskap van onvervangbare liefde, neem Lizet se stem die luisteraar op ‘n emosionele reis wat die hart roer. Mag hierdie nuwe enkelsnit die harte van luisteraars aanraak en ‘n ruimte in hulle siele vind.

“NIE EERS VIR ‘N UUR” is Nou Beskikbaar op Apple Music, Spotify, YouTube, Deezer, Amazon Music en nog vele meer.

Laai dit gerus hier af https://dnamusiek.streamlink.to/NieEersVirnUurLVB

VOLG LIZET VAN BILJON NOU OP:

Facebook – https://www.facebook.com/LiZETPerformer

VIR MEER INLIGTING OOR DIE ENKELSNIT / KUNSTENAAR / ONDERHOUDE, KONTAK:

About MiggieK

I am passionate about people, visual & performing arts, and my Mannatech business. I believe in God and love my family and friends!

View all posts by MiggieK →