DIVAN MARAIS, ‘N SUID-AFRIKANER IN MURG EN BEEN, BLY TANS IN ARIZONA, STEL SY EERSTE ENKELSNIT, , “Laaste Keer”, VRY

DIVAN MARAIS, ‘N SUID-AFRIKANER IN MURG EN BEEN, BLY TANS IN ARIZONA.  SY STREWE NA ‘N LOOPBAAN IN GOLF, TERWYL HY IN SUID-AFRIKA GEWOON HET, WAS ‘N UITLAATKLEP VIR SY LIEFDE OM ANDER TE VERMAAK EN HET HOM DEUR SY VROEë JONGMENS JARE GENEEM.

Op 28-jarige ouderdom het hy sy familie, vriende en sy tuisland agtergelaat om na die V.S.A te reis op soek na nuwe geleenthede terwyl hy in die gholfbedryf werk. Toe hy in Arizona gevestig het, het hy besef hoe belangrik Afrikaans, en sy geskiedenis, vir hom is en het hy sy passie vir skryf en sing van Afrikaanse musiek ontdek.

Dit is waar Divan besluit het om sy eerste enkelsnit, “Laaste Keer”, vry te stel, om vriende en familie terug te bring na die goeie ou dae, of dit nou in hul gunsteling plek of tuis om ‘n vuurtjie is, omdat mens nooit weet wanneer dit die laaste keer kan wees dat julle as ‘n groep daardie ervaring kan hê nie.

Die idee agter die lied was vir hom om mense op te kry en te laat dans, om die goeie herinneringe terug te bring, terwyl hulle meer goeie tye in die vooruitsig het. Ongelukkig staan tyd nie stil nie, maar ons vermoë om op ons herinneringe te steun word aangemoedig met liedjies soos “Laaste Keer”. Divan sal voortgaan om sy Afrikaanse musiekdrome na te jaag.

Marais het hierdie oor sy vrylating gedeel: “Die doel is om mense saam te bring met my musiek en aan die einde van die dag net ń lekker tyd te hê.” Hy sien uit na wat gaan kom en om voort te gaan om stories in Afrikaans te vertel met sy Musiek.

Laaste keer is nou beskikbaar op alle digitale platforms.

SangerLiedISRCSkrywerPublisher
Divan MaraisLaaste KeersQZHNC2438417 ISRCDivan MaraisSAMRO

Vir meer inligting kontak tania@tfpromosies.co.za

About MiggieK

I am passionate about people, visual & performing arts, and my Mannatech business. I believe in God and love my family and friends!

View all posts by MiggieK →